Slaapzakken

Het 1e halfjaar na de geboorte van je baby heeft hij / zij nog moeite om de eigen lichaamstemperatuur te regelen. Daarom is het heel belangrijk dat je je baby goed aankleedt voor het slapen gaan. Speciale baby slaapzakken zijn hiervoor geschikt. Deze zorgen ervoor dat je baby zich niet kan blootwoelen en ook niet onder de dekens kan kruipen of omdraaien. Zodra je kindje iets ouder is bemoeilijkt een slaapzak om uit bed te klimmen. Wij verkopen slaapzakken van verschillende merken en verschillende kwaliteiten. Voor ieder wat wils. Diverse kleuren, zowel voor jongens als meisjes hebben wij ruim keus. 
De slaapzakken zijn in verschillende maten verkrijgbaar: 70cm. 90cm. en 110cm. 
Winterslaapzakken:
Dankzij het comfort, veiligheid en kwaliteit van de winterslaapzakken zal uw kindje ook de in koude maanden een gezonde en comfortabele nachtrust hebben. De winterslaapzakken zijn lekker warm gevoerd. Ondanks de warme voering van de winterslaapzakken, zijn ze zeer goed ademend en vochtregulerend. 
Zomerslaapzakken:
Ook in de zomer kunnen slaapzakjes goed gebruikt worden. De slaapzakken zijn zo ontworpen dat ze goed ademen, vocht regulieren en warmte afvoeren als deze te hoog op loopt. 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2