Joolz Geo


De veelzijdige Joolz Geo kan met groot gemak worden aangepast en uitgebreid naarmate je gezin groeit en bloeit. Een unieke kinderwagen die uitblinkt op het gebied van comfort, functionaliteit en design. Een aantal praktische eigenschappen, zoals de hoge stoel- en wiegpositie en de XL boodschappenmand, maken het gebruik van de duowagen heel aangenaam.

Ben je in verwachting van een tweeling of krijg je een tweede kindje? En vind je het belangrijk dat een kinderwagen comfortabel en praktisch is? Dan is de nieuwe Joolz Geo de ideale kinderwagen voor jou!

 Joolz Geo Mono

De Joolz Geo is telkens weer aan te passen aan de groei van je gezin. Voor het vervoer van één kind schaf je de Joolz Geo Mono aan. Met deze luxe wagen geniet je van tal van handige eigenschappen, zoals de hoge stoel- en wiegpositie, de verstelbare duwbeugel en de XL boodschappenmand.

Joolz Geo Duo en Twin

Is je kind groot genoeg voor de wandelwagen? Dan plaats je de stoel. Met een extra uitbreidingsset is er ook plaats voor een tweede kind. Natuurlijk kun je ook meteen de Joolz Geo Duo (voor twee kinderen) aanschaffen. Wil je een tweeling vervoeren, dan is de Joolz Geo Twin de beste keus. De Joolz Geo biedt je altijd precies wat je nodig hebt!

Joolz Geo ocean blue