Nordic

Nordic

Het meubelprogramma combiflex van Bopita introduceert een uitgebreide keuze aan massief houten meubelen voor junior en tiener. Alle bedden zijn ombouwbaar en geheel naar wens nu en in de toekomst eenvoudig om te bouwen.

Bij het Nordic-bedsysteem is het “basis bed” het uitgangspunt en dit is met aparte onderdelen geheel naar wens uit te breiden. Van basisbed naar een halfhoogslaper met rechte of schuine trap, een hoogslaper, een hoogslaper met bureaublad of apart verrijdbaar bureau, een hemelbed, een stapelbed met of zonder lade, een compact bed met rechte of schuine trap of een bedbank. Bovendien is het bed opgebouwd uit diverse losse onderdelen waardoor het in de toekomst weer eenvoudig om te bouwen tot een basisbed. Hierdoor is de aanschaf van een tienerbed ineens een duurzame investering met mogelijkheden voor de toekomst. Het bed is tenslotte “later” om te bouwen tot een eenpersoonsbed of uit te breiden tot een hoogslaper of wat al niet meer.

De Bopita Nordic-Serie kenmerkt zich door de lattenzijden van het bed. Deze zijn gemaakt met sterke verticale latten, waardoor uw kind nog lekker de kamer in kan kijken.