Boxspring

Proud to present… Een boxspring van superieure kwaliteit, met een stoere 100 % katoen bekleding en eigentijdse poten van massief beukenhout:

Boxspring Levi & Lynn in de afmeting 120 x 200 cm.

Boxspring Levi met de bekende schuine, grey wash poten, verkrijgbaar in de kleuren: morning grey en denim blue.

Boxspring Lynn met schuine poten in blank gelakt beuken en ook in 2 kleuren textiel: morning grey en soft rose.

De boxspring Levi en Lynn bestaat uit twee delen van ieder 60 cm breed en 200 cm lengte, aan elkaar gekoppeld met een stevige bodembevestiging.

De bedbodem wordt extra ondersteund met een verstevigingspoot. De kern van de boxsprings bestaat uit 2,4 mm dikke Bonell-spiralen, een 50 mm dik koudschuim en een kokos toplaag. Het houten frame van de boxspring bestaat uit zeer stevig Zweeds grenenhout. De boxspring Levi en Lynn wordt geleverd inclusief een comfortabel HR40 Koudschuim matras, 14 cm dik en met afritsbaar tijk zodat u deze af en toe kunt wassen.. Een organische, latex topper is apart verkrijgbaar voor extra ligcomfort. De boxspring wordt geleverd inclusief twee decoratieve, stoffen opbergzakken, passend bij de kleur van het bed. Ideaal voor het opbergen van een telefoon, afstandsbediening of een Ipad! Door middel van klittenband kun je de opbergzakken aan het hoofdbord, het voeteinde of aan de zijkanten bevestigen:

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.