Puckababy

Puckababy

Missie:
Puckababy wil baby’s en hun kersverse ouders helpen voldoende rust en geborgenheid te creëren temidden van het hedendaagse drukke bestaan. Het Puckababy assortiment bestaat uit The Original, The Gogo en The Bag. Allen ontworpen om de baby vanaf de geboorte tot peuterleeftijd extra rust en geborgenheid te bieden.


Dutch Design
Het idee voor Puckababy The Original is jaren geleden in Nederland geboren. Daarna verder ontwikkeld met de nadruk op veiligheid, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid.Uit enthousiasme voor The Original is de vraag naar opvolgproducten ontstaan. Hieraan hebben wij graag gehoor gegeven. In 2009 zijn de Bag en Gogo aan ons assortiment toegevoegd.


Geproduceerd in Europa
Om top kwaliteit te waarborgen, worden alle producten van Puckababy in Europa vervaardigd. Wij gebruiken uitsluitend gecertificeerde materialen en zijn nadrukkelijk tegen kinderarbeid. Het Puckababy assortiment biedt de kleine slapers het heerlijke gevoel van geborgenheid. Elk product is afgewerkt met eigentijdse en stijlvolle details. Het Puckababy assortiment wordt via binnen- en buitenlandse babyspeciaalzaken verkocht.