Meestgestelde vragen / aandachtspunten :


Herroepingsrecht : Zoals in onze voorwaarden staat heeft u 14 dagen vanaf ontvangst het recht om het product terug te sturen. Wij vergoeden u het volledige bedrag van uw bestelling inclusief eventueel berekende verzendkosten. De verzendkosten voor het retour sturen zijn voor uw eigen rekening. (zie retouren)

Verzendkosten : De verzendkosten verschillen per artikel. Diverse artikelen worden gratis verzonden. De laagste verzendkosten zijn 2,00 (brievenbus), Pakjes 5.90, multicollie pakketten 11.90. De hoogste verzendkosten zijn 55,00. Grote artikelen zoals babykamers en tiener-kamers versuren wij met een vervoers bedrijf. Er bestaat de mogelijkheid om bij de vervoerder contant te betalen als het afgeleverd wordt, daar worden 15,00 aan kosten voor gerekend.

België: Pakjes 8.95 multicollie pakketten 18.90 en pallet zendingen 75.00.
Duitsland: Pakjes 8.95 multicollie pakketten 18.90 en pallet zendingen 100.00

Wij verzenden met: DHL
DHL logoReclames : Heeft u een klacht . Stuurt u ons dan eerst een e-mail . Daarin vermeld u : ordernummer , het gekochte product en een duidelijke klacht omschrijving . Wij beantwoorden uw mail binnen 1-2 werkdagen. Daarna zoeken wij naar de beste en snelste oplossing.
Voor verdere uitleg verwijzen wij u naar onze klantenservice pagina .

Betaal mogelijkheden : U heeft bij ons de volgende betalingsmogelijkheden:  IDEAL , vooraf overmaken , Klarna factuur of Klarna account, palletvervoer ( baby- en tienerkamers ) met vervoerder met de pin of onder rembours ( kosten 15,- )

Klarna : Als u kiest voor Klarna als betaalsysteem dan krijgt u een factuur meegestuurd en heeft u 14 dagen om ( achteraf)  te betalen. Het maximaal te besteden bedrag met Klarna is 250.00. Let op: Als u te laat betaald rekent Klarna 5 euro aanmaningskosten !

Verpakking : Om het Milieu te sparen versturen wij de producten zoveel mogelijk in gebruikte dozen. Dit zijn dezelfde dozen die de fabrikanten naar ons toe sturen . Tot nog toe lukt dit nog steeds. Wij hebben nog nooit nieuwe dozen hoeven te kopen.

Prijzen : Alle vermelde prijzen zijn inclusief het geldende Nederlandse btw tarrief.

Afhandeling Klachten : Zie Klantenservice.