Maxi Cosi RodiFix

Maxi Cosi RodiFix

Met de Maxi Cosi RodiFix begin je op een ontspannen manier een lange reis. Over de veiligheid van je kind hoef je je geen zorgen te maken. Dankzij het open ontwerp en de 'EasyGlide' gordelhaken heb je een gemakkelijke toegang tot de autogordel. Dat biedt je behalve gemak ook extra veiligheid. Mocht je kind in de auto willen slapen dan kan dit. De RodiFix is voorzien van een ruststand. 

Veiligheid
Het autostoeltje is voorzien van het gepatenteerde AirProtect®; waardoor het hoofd en de nek van je kind extra beschermd zijn in geval van een aanrijding. Dankzij deze voorziening heeft je kind maar liefst 20% minder kans op een hoofdletsel. 

Comfort 
De RodiFix is voorzien van een ruststand, zodat je kind in de auto kan slapen. De ruststand kan vanaf de voorzijde van de stoel bediend worden. De zitting van de RodiFix is gemaakt van zacht materiaal zodat je kind comfortabel kan zitten.

Gebruiksvriendelijkheid 
De RodiFix groeit zowel in lengte als in breedte met je kind mee. Je kind kan het autostoeltje dan ook lange tijd gebruiken, van 3,5- tot 12-jarige leeftijd. De installatie van de RodiFix in de auto is kinderlijk eenvoudig, binnen enkele seconden heb je de autostoel  met de drie-punts autogordel of met de Isofix haken in de auto gemonteerd.